čtvrtek 4. října 2012

DoGala LIVE, 1.12.2012, Brno – nabídka prodejních ploch pro kreativní prodejce

Kopíruji z webových stránek www.DoGala.cz, plné znění včetně fotek zde

Server DoGala.cz pořádá první ročník handmade jarmarku, kulturně-prodejní akce, která nese název DoGala LIVE. Tato akce se uskuteční v sobotu 1.12.2012 od 9:00 do 17:00 v KVIC (Kulturním, vzdělávacím, informačním centru), Společenský sál, Pálavské náměstí 15, Brno – Vinohrady.

Zůčastníte se akce jako prodávající, kupující nebo jenom jako návštěvník? Potvrďte prosím Vaši účast na facebookovské stránce této události.

Součástí akce bude několik rukodělných workshopů a doprovodný program, který bude zveřejněn v propagačních letácích určených pro návštěvníky (kupující).

Celou akci bude doprovázet masivní reklamní kampaň na facebooku, v reklamních systémech Sklik a Google Adwords, v brněnském regionálním tisku a na serverech, které se stanou mediálními partnery celé akce. S ohledem na umístění a čas pořádání akce se očekává velký zájem se strany kupujících. Prostory konání akce jsou situovány do hustě osídlené brněnské čtvrti Vinohrady.

Na propagačním letáku určeném pro prodávající je rozkres prodejních ploch, které je možné již dnes objednávat na info@dogala.cz nebo na telefonním čísle 608 963 720.


DoGala LIVE, Brno 2012 – nabídka prodejních ploch

1 komentář:

  1. Pokud o účasti uvažujete, pospěšte, je téměř vyprodáno!

    OdpovědětVymazat