pondělí 3. září 2012

Šití zavinovaček pro brněnskou porodnici v Bohunicích

Milé "Marinky" (snad toto oslovení ještě platí a nikdo se za něj nebude zlobit),

loni touto dobou jsem začala rozjíždět šití zavinovaček pro brněnskou porodnici U Milosrdných bratří. Byla to velmi úspěšná akce, která dodala dobrý pocit všem zúčastněným švadlenkám a radost z Vaší štědrosti sestřičkám a rodičkám v nemocnici. Pro jistotu dodávám i link na informování o akci pro ty, které u toho ani virtuálně nebyly http://patchworkbrno.webnode.cz/news/predani-zavinovacek-brnenske-porodnici-u-milosrdnych-bratri-9-12-2011/

Hodně z Vás se ptalo, zda bude podobný projekt i v dalším roce a měly jste zájem o účast. Proto na Vás (Patchworkový klub Brno se samozřejmě bude také účastnit) spoléhám a vyhlašuji tuto akci znovu, tentokrát pro porodnici v Brně - Bohunicích. Termín odevzdávání plánuji na přelom listopadu a prosince, vaše zaslání by bylo ideální do 19. listopadu. Sběr se bude konat opět u nás doma, pokud znáte jakoukoliv členku Brněnského patchworkového klubu, tak můžete předat i jí, protože to není má soukromá akce, ale společný projekt klubu.

Návod zůstává stejný jako loni, najdete jej i s fotkami zde http://www.zuzkasim.blogspot.cz/2012/03/zavinovacka-pro-miminko-fotonavod.html.

Adresa pro zaslání je Zuzana Doleželová, Vltavská 15, 625 00 Brno.

Zatím to vypadá, že je času dost, ale věřte, že času nepřibývá, ale ubývá:-) Ideálně zasednout ke stroji co nejdříve! Návod je velmi snadný, zvládnou i méně zkušené švadlenky. Pokud jste členkou nějakého jiného rukodělného klubu či máte šikovné kamarádky, babičky, tchýňky apod., zkuste je zapojit také, opravdu jde každá zavinka do porodnice a slouží svému účelu, což mi přijde mnohem lepší, než dárcovství peněz, u kterých nikdy nevíte, kde vlastně skončí...

Nejsem na Facebooku, pokud máte možnost tento projekt prezentovat, udělejte to, dávám všanc i svou soukromou adresu, snad nebude zneužita. Jakékoliv dotazy směřujte na mail či do blogu, kde je návod, pravidelně jej kontroluji.

Děkuji za přečtení a těším se, co vytvoříte:-)

Ostré jehly a šití zdar!

Zuzka (Zuzkasim)

Zuzana Doleželová
www.fler.cz/zuzkasim
www.zuzkasim.blogspot.com

 

Žádné komentáře:

Okomentovat