pondělí 12. prosince 2011

Krásný večer vespolek...

...tak připlouvám taky do poklidného "marinkovského" přístavu plného nádherné inspirace, povzbudivých komentíků, pohlazení po duši a spousty báječných ženských... ;-)

Díky, že tu můžu být s vámi ;o)

sobota 10. prosince 2011

Dinosaurus .... Baby .... Babysaurus !

Co vznikne, když spojíte slova Dinosaurus a baby? No přece Babysaurus!!!! 

Jak příhodné jméno pro dětskou kolekci, která je plná druhohorních "příšer"! 




 Kolekci má na svědomí Sharon Ann Krop, kreativní ředitelka společnosti Little Yellow Bicycle. Sharon byla již od malička velice kreativní. Jako jedna z pěti sourozenců od malička malovala a šila, v dospělosti se začala věnovat také designu a fotografii. Protože sama má čtyři děti, je její látková kolekce tak něžná a hravá.



Little Yellow Bicycle určitě znají ti, kteří se věnují scrapbooku. Určitě poznají i některé vzory, které nyní najdete i na látkách...




Kolekce Babysaurus čítá dohromady 19 vzorů, 8 nejkrásnějších najdete v týdnu od 28.11. u mě v eshopu. Pokochat se můžete již dnes.


K této kolekci je pro Vás připraven i návod na deku ušitou z této kolekce, který najdete ZDE.  Na FLERU k této dece vznikl

Klub: Šijeme Dinosauří deku.

Pro ty z Vás, které si chtějí tuto deku ušít si budeme v klubu radit, chlubit se a pomáhat s překladem. Specielně pro tuto deku nabízím cenově zvýhodněnou sadu látek pro ušití topu této deky.